Hogyan tudnám Sony Ericsson K800i mobiltelefonomnak növelni a hangerejét?
Figyelt kérdés
Csak a hangszóróra értem, a fülhallgatón elég a hangerő.2010. dec. 2. 15:01
1/4 anonim válasza:
Sehogy. Ha zenét akarsz hallgatni akkor ne tedd, mert nagyon gáz hiába gondolod úgy, hogy nem.
Ha halk a csengőhang, akkor viszont másik telefont kell keresned.
2/4 anonim válasza:
szerintem gondolj arra az embereket biztosan nem érdekli hogy mit hallgatsz ezé van a fülhallgató. ha ott elég jó akkor ott hallgasd.
3/4 A kérdező kommentje:
Dehoogy! Én is utálom azokat, akik az utcán így üvöltetetik a zenét, mindig fülhallgatón használom, csak sokszor van, hogy osztálytársaimnak akarok mutatni egy zenét és a zajtól nem hallunk semmit belőle, csak ezért szeretném
2010. dec. 4. 20:44
4/4 anonim válasza:
Rakjál bele acoustic-ot.Egy jó acoustic a hangerőt és a minőséget is nagyban növeli, de a garancia ezesetben elveszik, de egy k800-nál már sztem mideggy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!