Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb: sony ericsson...

Melyik a jobb: sony ericsson w595 vagy a samsung s5230?

Figyelt kérdés

melyik miért jó és rossz?tapasztalatok?

2. kérdés:Mi az hogy androidos a telefon?

3. kérdés:Mi az az okostelefon?

2010. dec. 2. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:

a w595 jobb, rokonomnak az van és tökéletesen működik... az s5230 viszon egy kalap sz*r... osztálytársamnak az van és folyamatosan kifagy...

Android: okostelefonra való operációs rendszer ami a Linuxon alapul, egyre több gyártó használja...

Okostelefon: hát ezt nem tom megfogalmazni... olyan mint mondjuk hogy a sima telefon egy játék gyerek laptop (alapfunkciókra jó, hívás, sms, számológép ébresztő, fényképező, zenelejátszó) az okostelefon meg mint egy normális laptop (nagyon sok mindenre jó)

vagy vmi ilyesmi

2010. dec. 2. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kérdés. W595
2010. dec. 2. 16:55
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Egy jó (w595), és egy kínai gyerekjáték (s5230) között nem is kérdés, hogy a w595 a jobb. Az s5230 20 forintot nem ér.
2010. dec. 2. 20:02
 4/6 Jodi66 válasza:
Hát jó hogy mindenki mindent ócsárolni tud. Hogy a w595 nem jót vagy hogy hol a samsung s5230. Hát nem igaz! Nektek egy telefon se lenne jó az élő világon. Ha nem tetszik ne vedd meg. Sőt ahhoz képest mindenki a saját telefonjához hasonlítgat, hogy hol jó hol nem. Amúgymeg egyszer minden telefon elromlik. Vannak olyan emberek akik nem tehetik meg hogy 100 ezer forintos telókat vásároljanak. Én az s5230ra szavazok.
2010. dec. 18. 21:13
 5/6 A kérdező kommentje:
nem kell veszekedni,magánvéleményt kértem.Ha valakinek más a véleménye akkor nem ocsmányoljuk le és nem mondunk neki olyat h nekeed egyik telo se illene...magánvélemény.én egy tipust kértem csak.
2011. ápr. 22. 17:40
 6/6 A kérdező kommentje:
ilyet akartam(w595) erre már nem gyártanak :((
2011. máj. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!