Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem? Samsung...

Melyiket vegyem? Samsung Monte vagy sony ericsson.

Figyelt kérdés
árát ne nézzétek.csak úgy összegzésben.ha valakinek valamelyik megvan,mondd már el milyen fotókat készít.
2010. dec. 1. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Samsung Monte:D Egész szép képeket készít, míg az összes Sanyi Ericsson béna képeket készít.Eddig 6 ismerősnek van SE Xperia 10 mini Pro-ja, Satio-ja, meg még valami Elm és mind nagyon rossz képeket gyárt.
2010. dec. 1. 19:52
 2/8 bp1985 ***** válasza:
Elsőnek. A k800-am sokkal szebb képet készített 3 éve, mint a monte. Összehasonlíthatod nyugodtan. Hát se, ill samsung közül inkább se, bár nekem egyik sincs.
2010. dec. 1. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Osztom a K800i-s dolgot, de nekem a K750i (Mégcsak nem is Cyber Shot) jobbat csinált a Samsungnál. Ugyan a Samu nem az enyim volt, de kipróbáltuk.
2010. dec. 1. 21:30
 4/8 BlueBull ***** válasza:
köszi,hogy pontos leírást adtál a sony ericsson-ról amugy a sony összességében JÓ képekt csinál, az én 1.3 megapixeles sony-m isjól fényképez, samsunggal még nem volt dolgom
2010. dec. 1. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
monte alapjába véve nem éri meg az árát szerintem...olcsóbban már okostelefont is vehetsz...fényképezni meg fényképezőgéppel kell nem telefonnal...azok sokkal különb képeket csinálnak mint a telefonok...a telefonokban azért van fényképező, mert jó dolog és hasznos, hogy mindig ott lehet nálad, nem azért, hogy gyönyörű természetfotókat vagy bármilyen hiperszuper képet csinálj...de amúgy nem maradt le a sony ericssonnál, hogy mégis milyet?:D...mert ha a két márka közül akarsz választani és hasonló árban mint a monte(habár mondtad, hogy árat ne nézzek), akkor sony ericsson x8at ajánlom és az már androidos, wifis...
2010. dec. 1. 22:00
 6/8 A kérdező kommentje:
ok kössz.nekem is jobban tetszik az x8.a fotózáshoz meg annyit,hogy azért kérdeztem mert a mobilarena.hu-.eléggé lehúzták,meg olyan tesztképeket raktak fel,hogy tisztára homályos volt,egy 2 megapixelesnél meg tisztára éles képek voltak feltüntettve
2010. dec. 2. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszoló vagyok...igazából nem a megapixel száma határozza meg, hogy mennyire jó képeket csinál egy gép;)
2010. dec. 2. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
jah viszont ha az x8 mellett vagy eddig, akkor azt elmondom még, hogy nincs benne autofocus:(
2010. dec. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!