Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha most pannonos számom van,...

Ha most pannonos számom van, de veszek egy T-s telefont, akkor a számom megtarthatom?

Figyelt kérdés
Úgy is, hogy 06 20 vagy csak úgy, hogy 06 30?
2010. dec. 1. 18:54
 1/10 bp1985 ***** válasza:
Ugyanaz marad a számod, ha átviszed.
2010. dec. 1. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyiben vagy tisztában vele, azért nagy vonalakban felvázolom.

1. Ha csak készüléket veszel a T-nél, akkor nem fog menni a dolog. A Telenoros kártyád hiába teszed bele, nem fogja elfogadni.

Ha a Telenoros kártyád szeretnéd megtartani a hozzá tartozó előfizetéssel, akkor független telefont kell vásárolnod, ami magasabb áron van mint az előfizetéses akciókban.

2. Ha nem érdekel a Telenoros kártyád vagy előfizetésed, csak a számot szeretnéd megtartani, akkor számhordozással új előfizetői szerződést köthetsz a T-nél. A váltást ők el is intézik, ha a Telenornál nincs lejátartlan hűséged vagy tartozásod. Ebben az esetben ha hűségnyilatkozatot is aláírsz a T-nél, jöhet is az akciós telefon, de akár feltöltős díjcsomagok közül is választhatsz. Feltöltős esetén szintén kevesebb a készülék ár kedvezmény a vásárláskor.

2010. dec. 2. 08:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A második fele érdekelt a válaszodnak igazából. Az a helyzet, hogy kb. 10 éve van egy feltöltős pannon számom, mindenki ezt ismeri. Most viszont karácsonyra kapok egy szintén feltöltőkártyás, de T-mobil telefont. Csak ott lehet kapni, azt hiszem ZTE Blade, nem is drága, ezért azt kapnám. De nem akarok most emiatt Tés lenni. Sejtettem, hogy van lehetőség átvinni a számom, de mintha azt olvasnám ki az oldalukon az infóból, hogy csak ELŐFIZETÉSES számot lehet átvinni. Erről tudsz bővebbet? Köszi a válaszod, eddig is nagyon hasznos volt!

2010. dec. 2. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Bármilyen számot át lehet vinni.

A számod marad 0620, de viszont t-s leszel!

Ha 20as 70es számot hívsz akkor hálón kívülinek számlázzák, és fordítva is ha 20as 70es szám hív neki is hálón kívülinek számlázzák!Ezt ne felejtsd el!

2010. dec. 3. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:

A pinned topicok között van unlock code, kb. fél perc függetleníteni. Igaz, akkor meg --lehetséges-- hogy oda a garancia.

Nekem is ilyenem van, én is tipródom hogy mit csináljak.

2010. dec. 3. 13:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Ah oké, köszi szépen!!!
2010. dec. 3. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet függetleníteni úgy hogy nem kell a szoftverhez nyúlni!

A garancia is megmarad!

Függetlenítő simet kell venni és berakni, ennyi!

2010. dec. 3. 16:57
 8/10 kriss06 ***** válasza:
Át lehet vinni 06 20-al eggyütt. Ha van rá hatezred.
2010. dec. 3. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell a szoftverhez nyúlni hogy független legyen.

Pl. az én telefonomba beteszek egy másik szolgáltatós SIM-et, kéri a függetlenítő kódot. Bepötyögöm, és már független is.

Akárhogyan függetlenítetted a telefont, a garanciád ugrott. Újra függővé tenni meg nehéz, ha nem lehetetlen.

2010. dec. 4. 00:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A lényeget megtudtam, vagyis hogy kártyás számot is át lehet vinni! :)
2010. dec. 4. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!