Ez hogy is van? (Android 2.2 frissítés-->android)
Figyelt kérdés
Ma vettem egy Galaxy 3-at, és most akartam frissíteni a v2.1-et v2.2-re. De a Kies azt írta ki, hogy a telón található version nem frissíthető. ??2010. dec. 1. 16:59
2/8 A kérdező kommentje:
hát a névjegy szerint nem. ezért nem vágom.
2010. dec. 1. 17:31
3/8 anonim válasza:
Ennek két oka is lehet. Az egyik az, hogy még nem adta ki a Samsung a 2.2 a Galaxy3-ra, a másik pedig, hogy ha szolgáltatós a készülék akkor azokra általában mindig késik a frissítés.
4/8 A kérdező kommentje:
1. kiadta a frissítést, ez tuti - épp ezért vettem ezt, és nem a Spicát.
itt is írják: [link]
2. független a készülék.
2010. dec. 1. 19:19
5/8 A kérdező kommentje:
ja, meg mondta is az eladó csávó.
2010. dec. 1. 19:21
7/8 anonim válasza:
sikerült? mert velem is ez van. :S SGS
8/8 A kérdező kommentje:
nem. mármint igen, de csak egy átmeneti béta version fut rajta. A hivatalos frissítés állítólag - nekem legalábbis azt mondták - vmikor március-április tájékán jön ki. Akkor talán már leet kiessel is.
2011. jan. 9. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!