Vélemények a Samsung S5230-ról?
100 ilyen kérdés van, keress vissza.
Amúgy én nem ajánlom, nekem is olyan van és szar, összevissza karcolódik mindene meg lassú. Egyszerűen egy fos. Csak telefonálásra használom, nem is tudom mi lenne velem az iPod Touchom nélkül. :)
Jaja, ez a kérdés minden nap van és többnyire senki sem mond, ír róla pozitívat. Fényképezője gyenge, zárt, TouchWiz rendszere van, nincs wifi, szal így off!
Vodafone 845 nem drágább (30k vitamax) és Android, GPS, Wifi, minden van. Vagy ott a ZTE Blade, ami 40k (Dominóban) és olyan kijelzője van, mint egy HTC-nek. :P
Pár nappal ezelőtt valaki nagyon találó választ írt. :)
"Számológépnek drága, ébresztőórának is" :D
Igaza van, érintőképernyője is nagyon gagyi
Nem tom mi a f@sz bajotok van vele nekem is ilyen telóm van az akkumulátora nagyon jó 1 hétig ment nyáron nekem mos suliidőbe megy max 4 napot folyamatos zene és rádió hallgatással meg filmeket nézek rajta így megy 4 napot amúgy a teló másfél éves :P annyi baja volt h egy éves gari előtt pár nappal a blotooth beszart szal szervíz de nem tudtak vele mit csinálni szal elvittem egy telós boltba ahol megcsinálták meg raktak rá független szoftvert mert a játékok nem mentek rajta a vodásnak ennyi baja van aztán visszakapta a blotooth jó azóta de a játékok nem mentek rajta ugyan úgy szal házilag raktam rá egy új szoftvertó pár nem nagyon azóta semmi gond nincs vele a kamerája sztem jó bár nem nagyon fényképezek velem mert vettem 41K-ért egy fényképezőt :P jah és csak vigyázni kell rá és nem fog karcolódni venni kell pár ezer ft-ért egy tokot és nincs gond am meg minden teló a használat során karcolódik még tokba is de a tok azért véd i valamennyire.most akarom lecserélni a telefont nincs gond vele csak már másfél éves és ha vaami komolyabb baja lesz akkor az drága szal veszek egy új telót (vodafone 845) csak a wifi miadt veszek olyat de ha összejön a pénz akkor megveszem a samsung s5230 wifis változatát mert nekem ez a teló roh@dtúl tetszik
Remélem elmondtam mindent és segítettem (a telót még most is használom :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!