Telefont szeretnék venni, akár használtan is kb 15e-25e közt. Wifi mindenképp szükséges. Mit javasolnátok?
wifivel rendelkező telefon Kártyás csomagban 50 ezertől kezdődik.
előfizetésben 0 forint kezdőrészlettel elvihető.
de sztem ha csak "ennyi" igényed van, akkor az ügyfélszolgálaton szívesen segítenek rajtad.
Hello!
Használtan nagyon sok telót kapsz ennyiért, amiben van wifi. sony ericsson w705, w715, w960; nokia N78, N80, N82, N95, 5530; samsung monte... így hirtelen ennyi jutott eszembe. Én egy vodafone 845-ös telót használok most, 31 ezer kártyásan, használtan 23-24 ezerért kapsz 1-2 hónapos makulátlan állapotút. ezt nagyon ajánlom, android 2.1-es rendszert használ(tehát wifi,gps,bluetooth, 3,5-ös fülhallgató kimenet, 3G adott), és nagyon olcsó. persze ennyiért műanyagot kapsz, kisebb kijelzővel és nagyon kicsit lassabb processzorral... de valamit valamiért nem?
Jah, t-mobilnál most kezdték el forgalmazni a ZDE Blade nevű készülékét 36 ezerért, sztem 1-2 hónap múlva 25ért megkapod használtan, szintén android 2.1-es... Esetleg kapsz egy LG Arenát 25-ért kicsit kopottan, de én azt a telót nem ajánlom, mindig csak a baj volt vele nekem is és sok más használónak is. Ha pedig a függőséggel lenne gond, használj turbo sim-et.
hardverapro.hu-n nézegess a mobilok között, elég sok hirdetést adnak fel mindennap.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!