Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A sony ericsson X1 -be van wifi?

A sony ericsson X1 -be van wifi?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen ez a készülék ?

Megéri ?:)

2010. nov. 30. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Van WiFi..hogy megéri-e nem tudom.
2010. nov. 30. 18:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Való ez egy 15 évesnek ?. vagy inkább nézek másik telefont ?:)
2010. nov. 30. 18:25
 3/9 bp1985 ***** válasza:
Nem fogod kihasználni 15 évesen. Üzleti telefon.
2010. nov. 30. 18:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor milyen telefont ajánlsz egy 15 évesnek ?:)

amibe van wifi jó a kamerája, bővíthető stb. ?:)

2010. nov. 30. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem ez teljesen jó.

én 13éves vagyok és samsung galaxy s-em van. ha mondja valaki, hogy nem tudom ki használni, miért? :) mert haverokat hívok róla és nem üzleti partnereket? :D

böngészek róla, ezt használom fényképező és kamera helyett, ezen hallgatok rádiót, msn-ezek, youtube-ra töltök róla videókat, néha játszok is rajt, időjárást is nézem... jóformán mást nem is tud egy telefon.

szóval válaszd ezt és ne foglalkozz azzal, hogy más szerint nem tudod kihasználni.

2010. nov. 30. 19:54
 6/9 bp1985 ***** válasza:
Ezen kívül még pár dologra jó a galaxy s, nem csak arra, amire használod. Ezeket bármelyik, olcsóbb telefonon is meg lehet tenni, persze akkor nem lehet villogni, hogy apucinak mennyi pénze van... Sony ericsson k800 bőven elég. Jó fényképező megvan, bővíthetőség megvan, netezni lehet rajta, stb. Egyedül wifi nincs benne.
2010. nov. 30. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
én 15-éves vagyok és nekem megy iphone 4 32gb-m van. szobal a fiataloknak mindik drága mobiljuk van:D:D idösebbek nek meg mindik olcso mobiljukv
2010. dec. 1. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
véletlenűl nyomtam meg az entert szova az idösebbeknek meg mindig olcso mobiljavan :D:D:D
2010. dec. 1. 01:07
 9/9 bp1985 ***** válasza:
100%
Apuci megvette neked, gratulálok. Inkább egy helyesírási szótárt vett volna neked, hasznosabb lenne számodra.
2010. dec. 2. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!