Mi az a WiFi? El tudná vki magyarázni?
Figyelt kérdés
Hali! nem igazán tudom hogy pontosan mit jelent. Valaki el tudná nekem magyarázni(és a rövídítés nem érdekel)2010. nov. 30. 15:35
1/7 anonim válasza:
Wireless Fidelity = vezeték nélküli komunikáció..
Azért használják, hogy ne legyél drótokhoz kötve, az "adó" körül szabadon tudsz helyet választani.
Egy "adó" (access point, AP) sok "vevő" tud kiszolgálni.
Természetesen bármelyik egység adó és vevő egyben..
3/7 anonim válasza:
elmagyarázom neked átlag ember nyelvén :D WIFI egy vezeték nélküli kapcsolat pl van a mondem amiről megy az internet de te ráködöt a modemet egy routerra ésa routter sugároz a házadban egy hálozatot amire rátudsz csatlakozni és tudod fogni az internetet de sokmás dologra is szoktáka wifit használni ez a legsürübb eset
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! és am ez olyan ha van egy wifis telóm akk azt ha pl van a szomszédnak vezeték nélküli nete akk rá tok csatlakozni a telefonnal??
2010. nov. 30. 15:53
5/7 anonim válasza:
Ha tudod a kódot,vagy ha nem kódolja akkor lehet rá esélyed,meg az is közrejátszik,hogy milyen messze van tőled a csatlakozó,de szerintem elég közel van a szomszéd :D ...ezt amolyan + információnak mondtam a WiFiről.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket:P a Nokia C3 az jó Wi-Fi-s telefon?? megéri 28.000 ért??
2010. dec. 1. 10:40
7/7 anonim válasza:
Szerintem megéri.Azt,hogy milyen teló nemtudom pontosan így hibákra,de amiket írnak róla(funkciókat) az szerint szerintem megérné.A kérdés,hogy mik a hibák.Lehet,vannak fórumok,néz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!