Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile dominós, hogy lesz...

T-mobile dominós, hogy lesz legolcsóbb a percdíjam? Mit állítsak be? ÉS hogy?

Figyelt kérdés
Most a dominó7 van beállítva
2010. nov. 30. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát- nekem is az van, mert már Péntektől van t-perc.De ha hétköznap is telózol, akkor domino aktivot felhívod, 1777 egyes a magyar nyelvü menü aszzem hármas. és annak 490 (nembiztos9 a havidíja) és harmincas csúcsidőben 26 Ft ért hívsz este 8 vagy 7 meg 16.
2010. nov. 30. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyik kártyám nekem is Dominós, de mindeképp drága Vodához képest. Talán a Dominó 7 a legelviselhetőbb.

Itt a részletes díjszabásuk: [link]

2010. nov. 30. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem tudom van-e t-perced, de az azért is jó, mert már Péntektől van.Vagyis Csütörtök este 10-Hétfő reggel 7 ig. Illetve a t-perc hétköznap este 10-reggel 7 ig.

Nálunk majdnem mindenki 30 as, így megéri a t perc(1890 Ft ért havi ezer perc)

2010. nov. 30. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!