Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Úgy volt, hogy tegnap hívnak,...

Úgy volt, hogy tegnap hívnak, de nem történt meg. (? )

Figyelt kérdés
t-mobile webshopján rendeltem vasárnap, és azt írták, hogy az első munkanap (11.29.) hívnak. de nem történt meg. és az volt írva, hogy csak azután hozzák, miután beszéltek velem. pedig az van határidőnek írva, hogy ma (11.30.) estig kihozzák.
2010. nov. 30. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
23%
A fenébe ......
2010. nov. 30. 07:53
 2/3 anonim válasza:
100%
kb. 3 hónapja Én is hívtam Őket, telefont szerettem volna venni, de épp nem volt az ami kellett volna. 1 órán keresztül még magyarázott a pasi minden másról, aztán abba maradtunk, hogy 2 hét múlva felhív /előbb is ha megjön a telefon/ hát ez a 2 hét már több mint 2 hónapja elmúlt, azóta se hívott senki.
2010. nov. 30. 08:06
 3/3 anonim ***** válasza:

A t-mobilnál így van, azt mondták hívnak előtte, és mire hazaértem a szomszéd vette át ...

A gyakorlatban viszont úgy működik, hogy a futár hív fel ha nem sikerült az első kézbesítés, és egyeztet egy másodikat hogy ne jöjjön potyára.

2010. dec. 1. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!