Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A PDA lényegében telefon? És...

A PDA lényegében telefon? És fotózni is tud?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

PDA-kra régebben a GPS és később az internetezés volt jellemző. Mára már inkább okostelefon az összes. Nem csak telefongyártók gyártanak, hanem olyan cégek is melyek csak számítógépeket gyártanak. (pl. HP)

Pls zöld kezet :)

2010. nov. 29. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:

A PDA inkább kézi számítógép telefon funkciókkal.

De nevezhető a mai érintőképernyős telefonok elődjének is. :)

2010. nov. 29. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:

PDA= PersonalDigitalAssistans tulajdonképpen egy kézi számítógép.

Aztán belekerült, (merthogy némi hardver és szoftver kellett hozzá) a telefon, aztán a GPS vevő, aztán a fényképező..

A telefon az először csak telefon volt, aztán elkezdték okosítani.. Ma már olykor nehéz megkülönböztetni, bár a PDA-nak mindig van dedikált op.rendszere, telefonnak nem mindig..

2010. nov. 29. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
És akkor egy smartphone-t a PDA-tól ma elválaszt bármi?
2010. nov. 29. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy a SmartPhone -nal mit lehet csinálni tételesen nem tudom, mert nekem PDA-m van, több éve, azon WinMobil op. rendszer. Idők és a fejlesztés folyamán, már az 5. változatot tettem fel (de van vagy 20, lehet válogatni), mert egyre többet tudnak, és jól használható. és ha már ott az op.rendszer, mint egy PC-re, olyan programot raksz rá, amilyet akarsz, több 1000 közül választhatsz. Ez jelenthet akár kezelőfelületet, multimédiás kiegészítéseket, szótárat, ami beszél is, az összes város tömegközlekedést, navigációt, lehetetlen felsorolni....
2010. nov. 30. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, ez jellemző az okostelefonokra is. Ezért kérdezem, mi a különbség.
2010. nov. 30. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Idézem magamat: "Ma már olykor nehéz megkülönböztetni"

Megmondanád nekem az "okos" telefon jellemzőit?

Azt hiszem nem igazán lehet, amit ma írsz, holnapután nem biztos, hogy igaz, döntsd el magad mit veszel, én tudom, kizárólag PDA-t vennék...

Az én PDAmra (de nagyon sok másra is) vannak nem hivatalos ROMok is, (ROM Cooking) olykor sokkal jobbak, mert fölös dolgokat kihagynak, és szükséges dolgok belekerülnek (NetCf böngészéshez jó ha van), javul a használhatóság. A legtöbb program FREEként elérhető, letölthető, semmilyen formában nem függök a szolgáltatótól, annak adatforgalmától. (Gyerek vett egy Androidost (ez nem lényeg) azzal a jelszóval, ingyen rá a GPS térkép, azért valóban nem fizetett, csak adatforgalomért elvittek 80000Ft.-ot, ebben azért más is volt).

2010. nov. 30. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
A fiad androidos készülékére is annyi főzőtt ROM van, amennyit akar. És ugyan te azt mondod, hogy csakis PDA-t vennél, de én nem az okostelefonokról akarlak meggyőzni, csak az érdekel, hogy hol a határ okostelefon és PDA között. Okostelefonnak pedig a nem zárt oprendszerű készülékeket tekintem(Android, Symbian, Windows Mobile, Windows Phone, Blackberry, Bada, iOS)
2010. nov. 30. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem 4 éve van PDA-m, hol volt akkor okos egy telefon, hol volt ennyi op. rendszer, és reá program.

De a WinMo már akkor is volt, és programok már akkor is voltak rá. Én ezen nőttem fel, és tudom a gyengéit is. Lényegesen kevesebb (bár van akinek nyilván elég) program van az új op. rendszerekre. Én így látom...

2010. nov. 30. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!