Nokia 7230-ról vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ezt a telefont néztem ki, szép a kijelzője és jó a kamerája? A csúsztatója stabil? Nem akarok pár hónap múlva szervízbe vinni.2010. nov. 29. 19:32
1/3 bp1985 válasza:
Nekem olyan aránytalannak tűnik méretileg. Túl nagy a kijelző az alsó részhez képest. Meg ugye csúsztatható, az sem tetszik benne. Igazából tudásra jó, nincs vele gond. Annyi pénzért ez teljesen korrekt. Bár én inkább c5-öt vennék. Ugyanazt tudja, nem csúszkás, és kb 5 ezerrel drágább.
2/3 anonim válasza:
Hali,
tegnap vett apám 1 ilyet magának, nekem is tetszik, pofás telefon. Viszont ha telefonál vele a másik fél alig érti mit mond, velem is kipróbálta és ugyanaz a helyzet. Ő jól, tisztán hallja hogy én mit mondok, de én akadozva, a szavak/mondtatok felét hallom csak, mintha elvágnák a vonalak 1 pillanatra.
Ma vissza is visszük. Hiába tud mindenfélét a telefon, ha épp amire kéne, az nem működik rendesen.
Próbáltam állítani, (hangtisztaság funkció), de nem változott semmi.
3/3 A kérdező kommentje:
Már megvettem :) Utolsó válaszoló: megírnád hogy mit mondtak amikor visszavittétek? Köszi.
2010. dec. 2. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!