Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem játsza le a Nokia...

Miért nem játsza le a Nokia 5230-as mobiltelefon se az mpeg videót se az avit?

Figyelt kérdés

Segítsetek!

már egy pár konvertálóval konvertáltam avit mpegbe mert azt mondták hogy ugy majd lejátsza sikertelen volt mi lehet a gond? Nincs szignózva se hekkelve nem is szeretném az utóbbit. Van rajta real player annak elvileg vinnie kéne mégse viszi aki tud segítsen kellene konvertáló program meg egy kis útmutatás hogyan is valósítsam meg h lejátsza nekem a videót köszönöm (ócsárolós hozzászólók kíméljenek ezt is köszönöm)

2010. nov. 29. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:

A nokia 5230 nem támogatja a fent említett fomátumokat de még az 5800 sem tehát ha filmezni akarsz marad az mp4 vagy a 3gp formátum. Remélem segítettem valamit!

Ha felértékelsz azt megköszönöm

2010. nov. 29. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
az baj. és azokat a formátumokat amiket most írtál ezt a 3gp-t a telefonon lévő real player lejátsza és egy avis fimlmet h konvertálok át ilyen formátumba(3gp)
2010. nov. 29. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm találtam progit most már csak egy segítség kellene nem az egész filmet konvertálja át hanem 2-3 percet hol kell beállítani h az egészet konvertálja?
2010. nov. 29. 16:31
 4/4 anonim válasza:
valószínűleg nem teljes a progid,crackold meg!
2010. dec. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!