Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jobb a Galaxy Spica a...

Miért jobb a Galaxy Spica a Galaxy 3-nál?

Figyelt kérdés

Galaxy 3-at akarok venni, de mindenki a Spicát javasolja:D

Leírom az én PRO&KoNTRA listámat:

G3-pro:

*gyári android 2.2 frissítés(-->rootolni sem kell, így nem tudom elrontanixD)

*jobb zenelejátszó szoftver

* akksi sokáig bírja

G3-kontra:

*kis felbontás

*lassabb szoftver(állítólag?)

*híváskezelő gombok hiánya(bár engem ez zavar legkevésbé)

Spica-pro:

*gyorsabb(?)

*(jooban néz ki:)

*nagyobb felbontás

Spica-kontra:

*zeneileg nem egészen makulátlan(pedig nálam ez az elsődleges szempont:( bár nem tudom a frissítés 2.1-re mennyit segít rajta

*nincs gyári 2.2-es frissítés(ami nálam annyit jelent, hogy rootolni kell, ergo elb*szhatomxD)

és most hirtelen ennyixD Szerintetek?

2010. nov. 28. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A spica jobb szeritnem so
2010. nov. 28. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
galaxy 3 sztem jobb mert újjabb
2010. nov. 28. 16:31
 3/5 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam. meg nem tudom. nem hiszem, hogy a Spica fejlesztésére még fognak időt szánni. meg hát hogy őszinte legyek, nekem tényleg a zenei rész az egyik legfontosabb , és a Spica ebben bizony verhető keményen:S A játék fontos valamennyire, de nem a legfontosabb. A navigációról hallottam dolgokat - az IGO nem kompatibilis vele - de ez orvosolható más programmal egyrészt, másrészt pedig... ez sem a legfontosabb:D:D
2010. nov. 28. 20:37
 4/5 Fuuton ***** válasza:
ha zenére akarsz telót akkor vegyél sony ericsson walkman telefont
2010. dec. 19. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:

galaxy 3-at vettem, és nem bántam meg:)

zenelejátszás szempontjából is baromi jó. Amúgy Sonyt semmi pénzért nem vettem volna.

2010. dec. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!