Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok vmi jó telefont?...

Ajánlanátok vmi jó telefont? (infó lent)

Figyelt kérdés
Okostelefonre lenne szukségem, kb. 150ezer Ft koruli értékben. Ajánlanátok vmi jó telefont? karácsonyra kellene, vagy várjak? ugyértem mostanában várható vmi jó telefon megjelenése?? eddig a HTC D2-t néztem, de kiváncsi vagyok, hogy mit tartanak a tobbiek a legjobb telefonnak.
2010. nov. 28. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Hát a HTC HD2 nagyon jó, én csak ajánlani tudom.

Vannak már most is új modellek, amik felveszik a versenyt a HD2-vel. PL: HTC HD7 (windows mobil, nagyon jó)

HTC Ego 4, ez is okos

HTC Desire HD (állítólag néhol akadozik, de ettől függetlenül nagyon ott van a kicsike)

Iphone 4 ( most jönnek a leszólások, de szerintem jó telefon. Januárban jön a kijavított változata, ahol nincs térerő gond)

Lehet, hogy némelyik átlépi ezt a határt, de ezek tényleg jó telefonok.

Új telefonok pedig mindig jönnek ki: Karácsonyra és tavasszal is. :)

2010. nov. 28. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

előző vagyok, még hozzátenném, hogy a HD2 nagyo jó telefon. Nálunk van egy a családban, és mindenki imádja. Szép nagy kijelző, de a telefon maga ultravékony. Ez nagyon elegáns külsőt kölcsönöz neki. A kamerája is jó, szép képeket készít és kezelni sem nehéz.

A felértékelést szívesen fogadom. :)

2010. nov. 28. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi :) és felértékeltelek :)
2010. nov. 28. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!