Csak az én X8-asommal van gondok? Vagy mások is küzdenek ilyennel?
Figyelt kérdés
egy hete vettem egy xperia x8as telefont de már kezdek nagyon ki lenni. Naponta többször lefagy akár játék közbe, akár fényképezés közbe. Már frissítettem rajta szoftvert hátha megoldja de semmi. Szoftveres gond lehet vagy szervíz? Másnak is ezt müveli vagy nekem van ekora szerencsém? Komolyan kezdek ott tartani a volt samsung S5230asommal nem volt ennyi bajom:(. Már vírusírtót is tettem rá nem e vírust kapott de semmi. Nem tudom mi lehet a gond. :(2010. nov. 28. 10:33
1/11 A kérdező kommentje:
*ekkora
2010. nov. 28. 10:34
2/11 anonim válasza:
Az SE szar gyártó, rosszul választottál.
3/11 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget....
2010. nov. 28. 12:18
4/11 anonim válasza:
hogy lenne szar a SE? előző válaszoló: te hülye vagy? a nokia meg a SE nagyon jók..
Kedves kérdező énis SE X8-at fogok venni ha minden jól megy. te előfizetéssel vetted? mennyi a havidíja?
5/11 A kérdező kommentje:
igen t-be vettem előfizuba. 2éves hűségre. ecoba 1890 a havidíj ami 100%ba lebeszélhető. Így volt egy 20as a teló. De ami azt illetti eddig nem vok tőle elájulva...
2010. nov. 30. 14:18
6/11 anonim válasza:
20-as?:O
Úgyérted befizettél 20-at és így havi 1890Ft kell havonta fizetni?
Mert én a honlapon láttam hogy 2190 Ft a havdíja havonta és akkor nem kell befizetni.. Mert nekem nincs rá pénzem 20-at befizetni..
Ugyan lehet e úgy fizetni szerinted hogy 2190FT havonta és nem fizetek be 20-at?
7/11 A kérdező kommentje:
több díjcsomag van, több számlázási. Én is vehettem volna ugyh 2190 aztán haonta 1890 plusz mellé a havi 2190 ami a telefon részlet de én azt egybe kifizettem. Vannak olyan díjcsomagok amibe elhozható ingyen a telefon de annak nagyobb is a havidíja és mivel nekem megvolt a telefonra a pénzem nem akartam beválalni nagyobb havidíjat.
2010. nov. 30. 14:37
8/11 anonim válasza:
Vidd vissza. Barátnőmé pl teljesen jó, villám teszi a dolgát. Előfordulnak hibásak minden szériában
9/11 A kérdező kommentje:
utoolsónak köszönöm!! Nokia 5230ból is sikerült pont 1 rosszat kifognom most meg ez :@ tele a hócipőm :@@@
2010. nov. 30. 22:00
10/11 anonim válasza:
használsz task manager-t?mert ha nem az lehet a baja hogy túl sok program megy 1szerre és nem bírja.
Nekem is X8-am van,nkem szépenn megy,és a memory booster nevű appal zárom be a prgramokat amik már nem kellenek
(ha már nem aktuális akor bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!