A Samsung Corby jó? Mi a véleményeetek?
Figyelt kérdés
Vélemények?Tapasztalatok? Nagyon köszönöm :)2010. nov. 27. 19:34
1/10 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon béna:S
Egyik ismerősömnek van.Akkor már inkább LG GS290,az legalább normálisan néz ki.Szerintem.
2/10 anonim válasza:
2éve is egy sz*r vt. eredetileg a 13éveseknek csinálták, hogy villogjanak vele h nekik érintőképernyős telefonjuk van, de azóta egy 10évesnek nem kell olyan rossz. semmiképpen ne vegyél olyat
3/10 A kérdező kommentje:
És a Samsung S5230 ?:)
2010. nov. 27. 19:53
4/10 anonim válasza:
az már lényegesen jobb a corby-nál, de nekem az se kéne :D
5/10 anonim válasza:
nekem semmi bajom vele, viszont lehetne jobb
csak azért ezt vettem, mert 1500 forintért sikerült szerezni
6/10 anonim válasza:
Mind1ik 2 nagy kupac szar. 1 évnél tovább nem húzzák. Ajánlani tudom a NOKIA 5230-at.
7/10 A kérdező kommentje:
De nekem az túl drága :/
2010. nov. 27. 21:26
8/10 anonim válasza:
szerintem samsungot ne vegyel...ezek az olcsobbak sz..rok, inkább vmilyen másat, de fogalmam sincs.. esteleg nézz utána: www.mobilarena.hu
9/10 anonim válasza:
Nekem 5 éves a Samsungom és kb. úgy 200-szor ejtettem le és semmi baja. Nem tudom ti milyen Samsungokat szidtok. Apukámnak is Samsungja volt. 4 évig használta, és még mindig jó, csak nem használja, mert másikat vett.
10/10 anonim válasza:
Samsungból érintőset nem szabad venni (vagy csak felső kategóriásat. A nem érintősek azok nem rosszak csak a samsung s5230, champ, corby és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!