Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson xperia x10 mini...

Sony ericsson xperia x10 mini pro vagy samsung s5230?

Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni de még nem döntöttem el hogy milyet.. szerintetek melyik érné meg jobban . nektek mi a véleményetek,tapasztalataitok ?? a válaszokat előre köszi :D
2010. nov. 27. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez kérdés?!?!
2010. nov. 27. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelműen az X10 Mini : DD
2010. nov. 27. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan van, és akárhányszor azt írom hogy semmi gond nincs vele, meg jó kis telefon és én maximálisan meg vagyok elégedve, akkor mindig lepontoznak.

Ez az asszony telefonja volt, nekem adta mert vett egy Xperia Mini Pro-t, de 2 hét után eladta fél áron és vett egy Nokia 5230-at. Na az viszont tényleg jó.

2010. nov. 27. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
hülye kérdés, mert alap h x10mini :D:D
2010. nov. 27. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocs, de mindkettő szar.

aki azt írja, hogy "alap, hogy x10 mini pro" annak olyan készüléke van vagy csak azért mondja mert androidos?

Az android magában még nem tesz jóvá egy készüléket. Nekem van Galaxy S-em és Galaxy Spicám is mindkettő király...

Ha kímélni akarod a tárcádat akkor Galaxy Spica a jó választás.

Az x10 mini pro-t megbánnád.

2010. nov. 28. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
egy értelmü hogy x10 mini 5megapixeles kamera vakuval wifi frissithető android,sokkal jobb kijelző,s5230: 3,2megapixeles kamera ami mindent csinál csak szép képet sem(volt olyanom)vaku nincs,wifi nincs és olyan buta az s5230 hogy az ember maximum 1nap alatt megunja ja és nemvagyok x10 mini tulajdonos!:D
2011. ápr. 29. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!