Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson xperia x10 mini...

Sony Ericsson xperia x10 mini pro vagy sony ericsson vivaz pro?

Figyelt kérdés
Telefon vásárlás előtt állok és nemtudom eldönteni hogy melyik tud többet melyik érné meg jobban? Nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok?A válaszokat előre is köszi :D
2010. nov. 27. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mind2 szinte ugyan annyit tud , csak a vivaz pronak nagyobb a képernyője. Szóval Vivaz pro.
2010. nov. 27. 16:21
 2/4 anonim válasza:
Nekem sima Vivazom van.Nagyon szeretem,csak a háttérképpel annyit kell szarozni amíg be tudod állítani:D
2010. nov. 27. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
vivaz pro
2010. nov. 27. 19:59
 4/4 anonim válasza:
xperia x10 mini pro.. nekem most ilyen van, és nagyon szeretem. az operációs rendszere szerintem jobb mint a vivaz-é, viszont a vivaznak a kamerája szuper. egyébként csak külsőre van jelentősebb külömbség köztük..
2010. dec. 28. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!