Mikro simkártya? Hogy szerezzek olyat?
Azt olvastam,hogy az Iphone 4-hez mikro simkártya kell...
T-mobil-nál lehet ilyet kapni?A családommal nemrég költöztünk ide és nem vagyunk bejelentve..ez megakadályoz abba,hogy a T-mobil-nál vásároljak?:O
A bejelentéssel nem tudom, hogy van-e gond, mert azt hiszem, hogy csak személyit kérnek.
Mikro simet meg elvileg lehet venni, de ha nem akkor levágod a sima sim szélét és kész... :)
hahahah.:D
arra is kíváncsi lennék,hogy ha veszek eny Mikro simkártyát,akkor kell e új telefonszám? vagy megoldható,hogy a régi maradjon meg?>_<
fúúdebonyolultak az Iphone-ok..jailbreak,függetlenítés,mikro simkártya...:\\
Az e-bay-en vagy valami hasonló helyen láttam egy néhány ezer forintos lyukasztó gépet, ami a sima simkártyából egy nyomásra mikrót sim kártyát csinál.
Az hogy ez technikailag kamu e azt mondja meg itt valami szakértő, de ott a képen korrektnek nézett ki.
Itt is van amit mondtam:
http://www.youtube.com/watch?v=OTxXME6hsh8
ez meg a házi módszer:
Több adat:
21:50:
előbb olvasd el a leírást.:)
azzal semmi bajom,h bemegyek és megveszem.
az a bajom ezzel az egésszel,hogy pl telefont ott nem tudok venni mivel nem vagyok bejelentve, (ismerősök mondták,még nem próbáltam)és nem tudom,h a simkártyával is ilyen lenne e a helyzet.-.-
"... Ha microSIM vágóval csinálod akkor se...."
Ahhoz képest elég nagy az irodalma a témának a neten és van ott komoly oldalak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!