Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben is jobb a Samsung...

Miben is jobb a Samsung Galaxy S az Apple iPhone 4-nél?

Figyelt kérdés
az árán kívül
2010. nov. 26. 17:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Mindkét telefon mellett van pro és kontra.

Galaxy S is villámgyors, egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát, stb, de ha érvelni kell mellette akkor:

Video telefonálás, bluetooth fájlküldés, android (nyílt rendszer, az én telómon mindenféle tuning rom van, sokkal több dolgot tud mint alapból)

olcsóbb, wlan modem funkció (ez nagyon jó)

Persze az iphone 4-hez is lehetne sorolni dolgokat, nem akarok hitvitát indítani

2010. nov. 26. 19:14
 2/18 A kérdező kommentje:

igen, mindenféle tungingot végre lehet hajtani az iOS-en is, miután jailbreakeli az ember

pl. akármilyen fájlt lehet vele bluetoothon akármilyen más blutoothos ketyerével küldözgetni, illetve a mobilinternetjét wifin szétosztani

de mindenféle törés nélkül is lehet videotelefonálni (de ki a fene szokott egyáltalán videotelefonálni vagy mms-t küldeni?

)

2010. nov. 26. 19:29
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

szerintem egyik sem jobb a másiknál.. szerintem mind2 ugyanazokat tudja, de az emberek tobbsége lesz*rozza a Samungokat, pedig a Galaxy S igen jó telefon, csak jókat hallottam róla ( egy dolog ami zavar benne h nincs vaku :S)..

az iPhone.. hát nagyon drága, és ugyanaz mint a Galaxy S.. de mégis ott van a neve, amiért az meeberek tobbsége képes kidobni csak ugy 80ezer forintot, de nem baj.. enegem az enm zavar, csak az iphone tulajdonosok igy leszaaarozzák a tobbi telefont, pedig egyes telefonok sokkal jobbak mint az iPhone..

a felértékelést megkoszonom..

2010. nov. 27. 11:36
 4/18 anonim ***** válasza:
61%

Iphone-nal a legnagyobb gond az iphone-t használó emberek.

Hülyék egytől-egyig, azt hiszik az a világ legjobb telefonja, közbe semmit sem tudnak a mobilokról.

2010. nov. 27. 13:35
 5/18 A kérdező kommentje:
előző kettő jókat mond
2010. nov. 27. 18:21
 6/18 anonim ***** válasza:
30%
egy gagyi samsung jobb az iphone 4-nél?:O:O ezt ugye te sem gondoltad komolyan..
2010. nov. 28. 18:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Például ilyen az előző kommentelő is: csökkent agyú.Bizonyára ő is iPhone tulaj, és már meg is tanítja nekünk, hogy egy iPhone tulajdon hogy mondja le a legjobb telefont.
2010. nov. 28. 18:57
 8/18 anonim ***** válasza:
43%
nincs iphone-om, és egy ideig nem is lesz mert nem tehetem meg..
2010. nov. 28. 19:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a Galaxy S és az iPhone közül inkább a Galaxyt választottam és nem a pénz miatt... tudod ha már ennyit kifizetek érte mit érdekel az a különbség a kettő között.

Egyszerűen engem taszított az a zárt rendszer amit az iOS képvisel. Az android nagyon jó dolog.

Am. meg ha a Samsung "szar" akkor itt jegyzem meg iPhone-os barátaimnak, hogy az iPhone szíve egy Samsung proci.

(És az is igaz, hogy általában a hülyébbek vesznek ájfónt, mert nem néznek a cukormáz mögé)

2010. nov. 28. 19:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Tesómnak Iphone 4-je van és ért a telefonokhoz.Szerintem mindkettő jó és mindkettőnek más az előnye és hátránya.
2010. nov. 29. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!