Bele tudom tenni a telefonból a micro SD kártyát mp5 lejátszóba is?
Figyelt kérdés
Most vettünk Concorde mp5 lejátszót, bővíthető a memóriája micro sd-vel. A kérdésem az lenne, hogy az LG telefonból kivett, eddig Samsung telefonban használt (XD) kártyát bele tehetem, úgy, hogy fent vannak rajta a zenék? Nincs azon a kártyán olyan telefonos szoftver vagy akármi, amitől az mp5 bekattan?2010. nov. 25. 19:42
1/7 anonim válasza:
Nincs. A telefonos szoftver saját memóriáról megy.
2/7 anonim 

válasza:

háth hogyapcsába nelehetne? ha mind2be microsd kell akkor lehet..mondjuk előfordulhat h formázni kell elötte és újra rápakolni a cuccokat
3/7 anonim 

válasza:

Ha lenne is akkor se kattanna be, egyszerűn azokat nem olvassa be, tedd bele nyugodtan.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors válaszokat! :)
Mindenesetre formázom előtte...úgysincs rajta más, csak a zenéim, amit eddig telefonon hallgattam...legalábbis tudomásom szerint..:D
2010. nov. 25. 19:58
5/7 anonim 

válasza:

Nem kell formázni, csak tedd be.
6/7 anonim 

válasza:

mp5 lol.. várom már az mp6-ot és 7-et XD
7/7 A kérdező kommentje:
áh szerintem lesz még mp13465728 is...tehát az már olyan lesz, hogy a bőrödbe ültetnek valami kis érzékelőt és megállapítja a hangulatod és választ hozzá zenét.....Vagy nem te játszod le rajta a zenét, hanem már ő játssza le rajtad...XD
2010. nov. 25. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!