Samsung S5620 Monte vagy Nokia 5230 melyik telefon jobb és milyért? Samsung vs Nokia?
Figyelt kérdés
most szeretnék telefont venni és ugydontottem h vagy samsungot vagy nokiát veszek ki pls segitsetek melyik a jobb koszonom :) !2010. nov. 25. 17:57
1/8 anonim válasza:
kettő közül mindenképpen a samsungot.
de inkább a galaxy 3at válaszd, mert androidos :)
2/8 anonim válasza:
" Milyért " Ezt most nem mondod komolyan?! :D
3/8 A kérdező kommentje:
sry ***miért***
2010. nov. 25. 20:26
4/8 bp1985 válasza:
Inkább a nokia. Megbízhatóbb. Igaz, hogy abba nincs wlan, de mésig nokia, és symbian.
6/8 anonim válasza:
ha már nokia vs samsung és ha már samsung akkor galaxy 3...de ha szabad ajánlanom, akkor LG GT540 Optimus vagy Sony Ericsson X8...nem akarlak lebeszélni semmiről illetve rábeszélni valamire...csak nem vagyok elfogult és jó telefont akarok ajánlani...monte nem ér annyit amennyit és a galaxy 3 sem ellenben azzal a kettővel amit én ajánlottam...nokiáról nem tudok/akarok nyilatkozni mert sose szerettem de nem mondom azt, hogy ne vegyél...szerintem olvass teszteket;)...jó vásárlást
7/8 anonim válasza:
2közül MONTE
nem fogsz benne csalódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!