Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van ilyen okostelefon? (érintő...

Van ilyen okostelefon? (érintőképernyős, és amiben (majdnem) tökéletes minden? )

Figyelt kérdés

Rengeteg telefont végignéztem már, de nem találom az igazit. Nagyon szép a samsung galaxy s, de rossz a kamerája,meg azt olvatam, hogy sokat fagy. Néztem htc-éket, de az igazán jók, nagyon nagyok...(lány vagyok, ergo kisebb a kezem, és egy HD2 rosszul mutat benne, kipróbáltam.)

Az ár, most nem olyan fontos... megfogadtam, hogy veszek egy drágább, de igazán jó telefont.

Segítenétek nekem? :)

2010. nov. 25. 14:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok a Windows mobilokról? Elég "trednik" lettek mostanában. (pl: HTC, Samsung)
2010. nov. 25. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
akadoznak és már inkább elavultak, ma már az android meg az IOS a menő.
2010. nov. 25. 16:36
 13/18 A kérdező kommentje:
értem... :)
2010. nov. 25. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Samsung Wave :) Én is lány vagyok, kicsit hosszú teló, de egy idő után meglehet szokni.

Kb ugyanaz, mint a galaxy s, csak android helyett bada fut rajta, és van vakuja. Nagyon szép képeket készít, én imádom ezt a telefont =)

2010. nov. 25. 19:18
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. nov. 25. 19:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Esetleg Nokia N8?? Én most ezen gondolkozok és mondjuk ez se a legkisebb teló (ami nekem is szempont), viszont nagyon okos, és a teszteken is jól szerepelt, igaz van 1-2 negatívuma is persze.

23/L

2010. nov. 25. 22:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Utána nézek! Ami a hibákat illeti, minden telefonban vam, és szerintem ezeket kicvsit direkt is teszik bele. :)
2010. nov. 25. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintekm ha jó telefont akasz, akkor HD2 (én is lány vagyok, nekem is kicsi a kezem, de minden álmom a HD2, és nemsokára meg is lesz)..

A HTC HD2 napjaink egyik legjobb okostelefonja, már egy csomó tesztet végig olvastam róla...

A HD2 igaz h nagy de vékony, és szerintem a nagyságához nagyon jó fogása van, és szerintem nem a mérete szóljon az ellen, hogy nem jó, mert szerintem tényleg jó :P

2010. nov. 27. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!