Samsung Monte, galaxy vagy sony ericson x8, x10mini pro?
Figyelt kérdés
fontos lenne nagyon!!!!!!!!!!!!
Köszi
2010. nov. 25. 12:15
11/17 anonim 

válasza:

az év telefonja? :D dejóó, nekem is galaxy s-em van
12/17 anonim válasza:
Én is szeretnék egy galaxy s-t, erről hallottam a legjobbakat illetve ki is próbáltam, viszont elég drágának tartom. Mindenképp újonnanra vágyom.. esetleg van ötletetek, h hol éri meg olcsóbban megvenni, vagy az egyik topicban olvastam a bidlicitről, vki használta?
13/17 anonim válasza:
A bidlicit müxik meg minden, van rajta jópár bidem, de még nem sikerült lecsapni rajta semmire, ha sikerül írok. Jah és valóban most is van ott egy galaxy s az árverések között ;)
14/17 anonim válasza:
Én már nyertem rajta egy viszonylag szépet... viszont egyszer rosszul állitottam be a robotot és lefeküdtem az mondjuk nem érintet jól... Neked mi a felhasználó neved?
15/17 anonim válasza:
a nevemet mindjárt elküldöm neked privibe... ;) Már kézhez kaptad amit küldtek? Mennyi idő volt? Anno toltam egy hasonló oldalon, és az igért 4 hét helyett kb 3 hónapot sz*rakodtak...
16/17 anonim válasza:
Elég gyorsan megkaptam ha jól emlékszem 2 3 hét volt. Szerintem azért itt most törekednek is erre mert még csak mostanában indult úgyhogy nem sokan ismerik szerencsére:) de akkor privátban folytatjuk.
17/17 anonim válasza:
Valaki itt tudja hogy lehet sony ericsson xperia x10 mini pron felbontást változtatni ? nagyon kicsi az alapértelmezett és nem tudod hol tudnám tállítani :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!