Milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
szeretnék venni telefont..minél olcsóbban..valami érintőképernyős dologra gondoltam..samsungokat nemszeretem mert sztem halálgagyik..bár lehet hogy az újak jobbak, nemnagyon követtem az új telókat..SonyE-ra vagy Nokiára gondoltam, de az meg lehet hogy drága..
jah és mindenképpen T-mobile-os kell
2010. nov. 24. 22:35
11/16 A kérdező kommentje:
nem rossz ez az LG de ezt nem csak vodafone-nál lehet kapni?
2010. nov. 28. 17:44
12/16 anonim válasza:
iphone a legjobb választás. mondjuk 3G az ideális lenne neked.
nagyon sokat tud, világ legjobb telefonja.
13/16 anonim válasza:
vegyél samsunk s5230 at vagy samsunk corby-t de inkább az első!! Olcsón megkapod, és van rajta alapból is tárhely, de bővítheted is nagyon nagyra!! Előfizetéssel alig 10 ezer, dominósan meg huszon valahányezer!
14/16 A kérdező kommentje:
nincs az az Isten h samsungot vegyek
2010. nov. 28. 20:39
15/16 anonim válasza:
nokia c6-00? én most azt nézegetem, valószínüleg ilyet is fogok venni. tmobilnál 52ezer
16/16 anonim válasza:
az LG Optimus ajánló vagyok...az Optimust t-mobilenál is lehet kapni 39ezer ftért...meg az X8 38ezer...e kettő közül válassz szerintem...LG "hibája" a rezisztív kijelző - tehát kb annyi, hogy több ujjal nem tudod egyszerre kezelni -, az X8 "hibája" meg hogy nincs benne autofocus...mind2 Android oprendszer, wifi...ennél több nem kell...ezeknél olcsóbban nem kapsz normális érintős telefont...jó vásárlást, ha eddig még nem vettél;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!