Mi a bajod az Apple iPhonenal?
Figyelt kérdés
csak normális, kultúrált válaszokat várok2010. nov. 24. 19:38
1/58 anonim 

válasza:

Konkréten nekem semmi bajom vele. Csak nem a tudásáért hanem a márkáért fizetsz annyit amennyit. Vannak sokkal jobb telők pl. 20e-rel kevsebbért.
2/58 bp1985 

válasza:

Annyi, hogy sokkal többe kerül, mint amit valójában ér. MEg hogy jailbrake nélkül semmire sem jó. Ellenben egy winmobbal, androiddal.
3/58 bp1985 

válasza:

100-al olcsóbban is vannak jobb telefonok.
4/58 anonim 

válasza:

Nem tudom, élőben még sztem nem is láttam, csak rengeteg de rengeteg karikatúrát, poént róla. Ebből az jött át, hogy elég vacak, hamar elromlik, viszont menő és drága.
5/58 Dymo 

válasza:

kb 2x annyibba kerül mint amennyit érne,és nem akarok abba a klikkbe tartozni
6/58 anonim 

válasza:

samsung galaxy s (8gb+40ig bővíthető) 130.000Ft
apple iphone 4 (16gb) 180.000Ft
pedig semmivel nem jobb az iphone.
7/58 A kérdező kommentje:
előzőnek:
de, jobb az iphone sokmindenben a galaxy s-nél
2010. nov. 25. 16:19
8/58 anonim 

válasza:

A kérdező is csak egy iPhone mániás lehet, ha így védi.A Galaxy S simán jobb az iPhone 4-nél, és ezt sok teszt bizonyítja is.
9/58 anonim válasza:
Az iPhone 4 nagyon béna telefon! Semmi bajom az Apple-vel és az iPhone-nal sem, de az iPhone 4 adóvevője (bocsi ha nem igy hivják nem vagyok jártas a dologban) a telefon hátuljában van, és ha telefonálás közbe hátul fogod meg (mint egy átlagos ember) elmegy a térerőd.
És nem veszik vissza! Akkor inkább egy 40.000 Ft-os gagyibb telefon mitn az! :S
10/58 A kérdező kommentje:
egyik osztalytarsamnak van iphone 4-e es en akarhogy fogdostam, nem veszett el a terero
de leirnatok, h miert is jobb a galaxy?
2010. nov. 26. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!