Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó érintőképernyős...

Milyen jó érintőképernyős telefonok vannak 60. 000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 16:42
 1/5 anonim válasza:
nekem 50 ezres, de érintő gombos van ami másokat már meg viccelt, még eleinte engem is, samsung egyébként.
2010. nov. 24. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ma teszteltem az LG Optimust 40 000 körül meg lehet venni, illetve a Sony Ericsson XPeriát, és mindegyik jó választás, van WiFi is bennük.
2010. nov. 24. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
én is lg gt540 optimust vagy sony ericsson xperia x8-at ajánlom...de ottvan még a samsung galaxy 3 bár szerintem annyival nem jobb, mint amennyivel többe kerül t-mobilenál, de nemtudom hogy akarod venni fügetlenbe vagy szolgáltatónál...ha az előző válaszoló ha visszaolvassa ezt, akkor kíváncsi lennék mire jutott az optimussal mert én is azzal szemezek most:)
2010. nov. 24. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a 2. válaszoló - Optimusos! Szerintem meglepően jó ha az ár/értéket nézzük, WiFi-n böngésztem vele, YouTube és minden oldal szépen ment. Sajnos más videómegosztó pl indavideó nem játszott le videókat, de böngészéskor minden általam kipróbált oldal tökéletesen működött.

Androidos operációs rendszer van rajt, végre nem az a sz@r LG-s, azzal sem érhet nagy meglepetés. Kamerája sem rossz, de csak jó fényben.

Szerintem ezért az árért nagyon jó vétel, de lesd meg az Xperiát is, mielőtt telefont veszel, mert szinte ugyanaz a 2 telefon.

2010. nov. 24. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
köszi;)...többet ér nekem egy autofocus, mint egy kapacitív kijelző...meg az optimus nekem kinézetre is jobban tetszik...ha esetleg nem tetszene a kérdezőnek, hogy itt beszéltük meg akkor elnézést de szerintem ez is segítség a döntésben:D
2010. nov. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!