Szerintetek melyik telefont érdemesebb venni: LG GW620 vagy Samsung i5800? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék.
Sajna nem tudom eldönteni, az LG mellett a képernyőfelbontása (480*320), (Samsung pedig csak 240*400), az 5MP-es kamera+mobilfény és JAVA támogatás szól
A Samsung mellett pedig a 720*480-as videó felbontása és 10-15e ft-tal kedvezőbb ár, ill. a rajta lévő rendszer.Nem tudom megéri-e néhány +funkcióért kifizetni ezt a pénz az LG-ért.
Gondoltál már arra hogy mire van szükséged?
Képes vagy megvenni valamit azért mert azt mondjuk rá: vedd meg?
Pl jó kijelzőt akarsz vagy jobb fotókat? A telefonnal videóznál vagy egy jobban kezelhető rendszer lenne előnyösebb?
Gondolom már most is van telefonod, megt tudos ítélni hogy mit szeretsz benne illetve mi az ami nem jó.
Használd a kis kobakod mert nekem mindegy, beírok valamit, te megveszed, de nem én fogom használni.
Nekem Samsungom van, kaptam. Nem rossz, elvagyok vele, semmi baja, de pénzt nem adnék érte.
Természetesen a végén úgy is én döntök, csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra, volt- e valakinek valami baja valamelyik telefonnal.
Az is lehetséges, hogy a kettő közül egyik sem lesz, lehet, hogy várok egy pár hónapot, de most ezek vannak kiszemelve ;)
Azért is tettem fel a kérdést, mivel lehet, hogy valaki tud olyat, amit a gyártó nem szívesen közöl pl. recseg, ropog a teló, vagy lehet, hogy a mobilfény nem is igazán segít a képek minőségén esetleg 2 év után dobhatom ki az egész masinát, bármi lehet..
Azért köszi a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!