Mi baja a memoriakártyámnak?
nokia 3600 ..bocsii
ez pedig Samsung S5230
oké ezer köszi remélem jo lesz
és azt meg tudja mondani valaki hogy miért szikrázik az adatkábel amikor bedugom a gépbe???:O:O:O:O
Az viszont érdekes :D
Működik az adatkábel? Nem kontakt hibás?
működik.igen.de bedugtam vagy 2x és szikrázott:O
aztán nagy égett szag..
most akkor a gépemmel van baj vagy az adatkábellel??
oké köszönöm széépen
sikerült megcsinálni a memo kártyát.
miért adjam el a telót??:O
Na meg a multkor olyat csinált a gépem hogy egyszercsak lefagyott....ujra inditottam alul, és a monitor nem reagált..azt hittem az romlott el..aztán áthoztam anyámét az jóó volt..
aztán hátul máshova dugtam be a sajátomat és megjavult, viszont, arra a képernyőfelbontásra állitottam vissza,ami eddig volt, és csíkos a képernyő..másra viszont nem tudom mert max 4 féle felbontás van már csak az egyik nagyon nagy..a másik meg iszonyat kicsi, azokon nem csikos de ugy meg nem jó..hogy az mitől lehet?
van már vagy 10 éves ez a gép.eddig nem volt baja, de egyenlőre nincs pénzem ujat venni=(
ha ujra huzom a gépet akkor esetleg lehet hogy megint sokféle képernyőfelbontás lesz? és nem lesz csíkos?vagy más a baja? haverom szerint driver hibája van vagy mi..én nem non értek hozzá=S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!