Windows Mobile 6.5 oprendszer, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
mit gondoltok errol az oprendszerrol? hátrányok, elonyok?? milyen jobbat tudtok?? Mostanában felkapott az Android, de az annyira jó???2010. nov. 23. 18:36
1/6 anonim válasza:
A Windows Mobile 6.5 egy elavult kezelőfelületű, nehezen kezelhető (többnyire az apró gombok miatt csak ceruzával) rendszer. A többi rendszerhez képest az előnye abban rejlik, hogy addig haxolhatod a registry-t míg linuxot meg androidot telepíthetsz a telefonodra, átszabhatod a rendszert. Minden másban jobb az Android, iOS vagy a Windows Phone 7 csak hogy teljes legyen a körkép
2/6 anonim válasza:
nekem volt anroid (1.6) és windows mobile (6.5) is, szerintem a windows mobile sokkal jobb. abban nincs igaza h csak stylussal lehet használni, én mindig ujjal használtam, és nem ütöttem félre sose. előnyei, h lazán futtat több alkalmazást is egyszerre (persze ehhez jó gép kell 30Etől felfele) van rajta office, Bluetoothon tudsz küldözgetni, könnyű szinkronizálni, szép kezdőfelület, amit variálhatsz stb.hátrányok: viszonylag kevesebb progi van rá mint iOS vagy android rendszerre, meg még pár kis hülyeség, de szerintem összegségeb nem rossz rendszer
3/6 A kérdező kommentje:
HTC HD2ot akarok venni.ott asszem csak ujjadat használhatod.. szoval akkro az oprendszere jo?? mert gondolkoztam a HD7esen, de annak az oprendszererol nem hallottam tul jokat :/
2010. nov. 23. 19:35
4/6 kriss06 válasza:
Windows Mobile 6.5 az már rég elavul mindenhol ezt irják róla vegyél
a) Windows Mobile 7
b) Android
c) iPhone
d) bármi mást aminek nincs köze a Windows Mobile 6.5
De a HTC az egy nagyon jó márka, én a Legend-et javasolnám 2.2 Android rendszer és a legjobb teflon bevonatú kijelző 0 karc, 0 ujjlenyomat, 0 probléma.
Ja és igen az Android tényleg qurva jó (Google bácsi nem csinál szart)
5/6 anonim válasza:
mondjuk akor ennyi pénzből tényéeg ne oylat vegyél. máskérdés, h a htc hd2 már sense felület van, szval a 6.5ből max annyit látsz, h kevés szoftver van rá. ha sok jó progi kell, és nem kell BT, meg kell itunesba szarakodás, jailbreak akk vegyél iphonet, ha sok progi kell, megbízható rendszer, vsznt kevés hibajavítás, akk android.
6/6 anonim válasza:
HTC HD2-re valahogy megcsinálták hogy fusson rajta az Android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!