Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit ajánlotok 30-35ezer...

Mit ajánlotok 30-35ezer ft-ból milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Ami érdekel vodafone, t-mobile, lehet használt de akkor garis és ne legyen karcos, és engem nagyon az android alapu telefonok tetszenek ha valaki tud írjon valamitM
2010. nov. 23. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
van egy Vodafone telefon ami androidos de az nagyon szar, talán inkább Nokia 5230at vegyél arra is vannak jó programok ennyi kb ebben az árkategóriában persze vehetsz valami szar samsungot vagy LG-t vagy bármi távolkeletit de mosom kezeimet akkor
2010. nov. 23. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
sony ericsson xperia x8 38ezer ft a t-mobilenál, illetve lg gt540 optimus 39ezer ugyanott...ennél kevesebbért nem nagyon találsz normális okostelefont...nokia már egyre kevésbé tudja tartani a tempót...egy értelmes telefonjuk nincs normális áron...maximum amit az előző kommentelő írt de nem kell a nokiákat agyon sztárolni...mobil teszteket kell olvasni és szerintem az a alapján lehet dönteni...az lg, a sony ericcson és a samsung is már maga mögé utasította a nokiát, aminek már csak a neve ad rangot...és ez nem csak egyéni vélemény
2010. nov. 23. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:
A nokia 5230-ról olvastam tesztet, biztos hogy nem adok érte annyit mert nem ér annyit...igaza volt az elöttem szólnak a nokiát már az LG is leelőzte a sony ericcson X8, nekem is tetszik....de 32 ért van a LG GD510, vagy a wiewty smlie....nem tudom még szerintetek???
2010. nov. 24. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!