Új teló vásárlásakor, ha azt akarom, hogy számom ugyanaz maradjon, akkor mégolcsóbb a teló vmivel?
Figyelt kérdés
vegy ez nem így megy :D2010. nov. 22. 22:54
1/3 anonim válasza:
Ha Szolgáltatónál veszel telefont, ott új előfizetéssel (új telefonszámmal!) vagy új Dominó-előfizetéssel (új telefonszámmal!) árulják a kedvezményes, akciós telefonokat...
Ha CSAK TELEFONT akarsz venni, az nem kedvezményes, az drágább lesz!
Én például már hosszú évek óta nem veszek telefont Szolgáltatóktól, pont ilyen miatt...
Amilyen telefonokat akciós áron hirdetnek, azt én eddig még mindig meg tudtam máshol is venni ugyanolyan olcsón vagy még olcsóbban is, kártyafüggetlenül!
Rengeteg cég árul telefonokat, nem érdemes Szolgáltatótól vásárolni!!!
2/3 bp1985 válasza:
Előfizetésnél ha letelik a 2 éved, akkor annyiért veheted meg, amennyiért új előfizetéssel lenne. Nem kell új szám, csak fogod, bemész, aláírsz újabb 2 éve, kifizeted, és elhozod. Előfizetéses árnál nem hiszem, hogy bárhol olcsóbban lehetne kapni. Telenor feltöltősnél valóban vannak olcsóbban, de előfizetésnél tuti nem.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mind a kettő hasznos volt
2010. nov. 23. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!