Vélemények az LG Optimusról?!
Csak olyan válaszokat várnék akiknek már volt a kezükben ilyen teló, lassú a telefon? vagy a fényképezője milyen? szóval, ami a hiányosságai jözé tartozik mindent.
Előre is köszönöm! :D
Nekem ilyenem van nagyon meg vagyok vele elégedve nagyon jó teló és nem is lassú hihetetlen jó telefon elérhető áron. Jó vásárlást.
A felértékelést köszönöm
nekem még nincs ilyenem de most szeretnék venni szóval utánanéztem, és kérdést is tettem már fel itt...azok alapján: teljesen korrekt ár egy teljesen korrekt telefonért...egyedüli hátránya a kapacitív kijelző hiánya, de ez nem feltétlenül hátrány ha megelégedsz azzal, hogy nem úgy nagyítasz képeket, hogy két ujjaddal húzod szét:)...és azt is olvastam, hogy az ilyen viszonylag "kis" kijelzős telefonoknál talán jobb a rezisztív kijelző...szóval szerintem jelenleg messzemenően ez a legjobb telefon ilyen áron...sokan félnek az LG-től, illetve sokan nem szeretik, amit meg is értek mert most nekem is egy shine-om van és magamtól én sem vettem volna LG-t többet, de azt vettem észre, hogy megtanultak telefont gyártani és egyre többen dicsérik
mellesleg ajánlom ezt a tesztet:
ezt már én is olvastam nagyon jó cikk
a rezisztív képernyő nem baj kibírom h nem két ujjal baszkódom, meg valahol olvastam h azt nem lehet körömmel meg cerkával nyomkodni csak ujjbeggyel és nekem elég nagyon az ujjaim úgy h böngészésnél szerintem egyszerűbb vmi vékony pálcikával navigálni az oldalakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!