Mennyit vesztek, ha nincs 3G a telefonomban?
Figyelt kérdés
Ritkán netezek, de azért nem jó, ha tetű a telefon. Azért vagyok kíváncsi rá, hogy mi hátrány ér, azaz mennyivel lassabb a net, ha nincs 3G a telefonomban, amit venni akarok. Na meg mennyivel többet sugároz? És jobban zabálja-r az akksit a 3G, ha simán telefonálok?2010. nov. 22. 18:19
1/4 anonim válasza:
a 3g jobban meríti az akksit az igaz de nem lesz sokkal lasabb a net tőle ha nincs.
a felértékelést köszönöm
2/4 anonim válasza:
Jobban zabálja, viszont kb. 10xer gyorsabb netet kapsz mintha EDGE-en nyomnád.
3/4 A kérdező kommentje:
Mindig jobban zabál, vagy csak akkor veszi igénybe a 3G-t, ha szükséges, azaz normál beszélgetéshez nem?
Amúgy rendesen (PC-n, laptopon) nem neteznék vele, csak telefonon, mert van vezetékes WIFI-vel, azaz csak ha nem otthon vagyok, akkor használnám.
2010. nov. 22. 20:17
4/4 anonim válasza:
Ha be van kapcsolva a 3G akkor telefonálást is azon keresztül bonyolítja, de őszintén szólva nem fogyaszt sokkal többet, max 5-10% -al.
u.i: A telefon típusát nem tudom de valószínűleg ki lehet kapcsolni rajta a 3G-t amikor éppen nem netezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!