Samsung s5230 telefonomon nem tudok ingyen facebookozni? (T-mobil-os vok)
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 16:41
2/12 anonim válasza:
Én se tudok...
Úgyhogy aki tud, az megírhatná mit kell beállítani! Mert eddig akármivel próbálkoztam, nem ment...
3/12 anonim válasza:
Csak az előfizetésesek tudnak ingyen.
4/12 anonim válasza:
Érdekes. Nekem dominom van és ingyenes a facebook -.-
5/12 anonim válasza:
2. vagyok.
Én is előfizetéses vagyok... Úgyhogy ez sem jött be!
6/12 anonim válasza:
hozzáférési pont: t-mobile wap.
egyébként régebben átlag napi kétszer megkérdezték ráadásul a t-mobile honlapján fentvan.
ha valaki nem hiszi el hogy ingyenes annak videora veszem ahogy megmutatom a 0 ft-s egyenlegemet és felmegyek facebook-ra.
7/12 anonim válasza:
Nem az ingyenességgel van bajom (nekem legalábbis), elhiszem, hogy ingyenes, mert a másik telefonomon (Samsung U900) ingyen lehet facebookozni.
Telefonbeállítási gondjaim vannak, és már mindent kipróbáltam, de az 5230-on egész egyszerűen nem tudok felmenni facebookra...
8/12 anonim válasza:
Ja és mielőtt még megkapnám, hogy hülye vagyok az ilyesmihez, jelezném, ha én az is lennék, más még be tudná állítani, de se párom, se öcsém nem tudta rajta beállítani...
9/12 bp1985 válasza:
Használd a keresőt, mobiltelefon kategóriába a legtöbb kérdés erről van, hogy hogyan lehetek facebook függő. t-mobile.hu oldalán is fent van, magyarul, érthetően, mindenki számára elérhetően. Ráadásul szabályt szegtél, mint az előtted sok lusta ember is.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm már megvan! küldeni kell egy sms-t a 1430-as számra. azt kell beleirni hogy +NETSTART és küldenek egy sms-t h már lehet netezni. (az sms- amit küldesz ingyenes)
2010. dec. 9. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!