Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen szolgáltatást ajánlanál?

Milyen szolgáltatást ajánlanál?

Figyelt kérdés

A T-percek kedvezményt használom a barátnőmmel, de ismét sikerült lebeszélnünk az 1000 percet már ma, s december 4ig nem is tudom újratölteni... Az este 10 - reggel 7ig tartó kedvezmény pedig a tanulás mellé igen fárasztó!

Tudtok ebben az árban ajánlani olcsóbb kedvezményt, esetleg előfizetést (családbarát kedvezményről valami info?), hogy jobban járjak?

2010. nov. 21. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a családbarát kedvezményt használom a barátnőmmel. 2×990 Ft-ot fizetek úgy hogy az ő díját is az én számlámra terhelik (én így kértem mert ő nem előfizetéses és egyszerűbb, de ezt fizetheti ő is) és havonta kapunk érte 100 órát.

Ott van még a flotta kedvezmény ahol jobbak a kondíciók, de mivel tanulsz szerintem ez nem játszik nálad.

2010. nov. 21. 22:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezen kívül tudni kell valamit a családbarát kedvezményről? 2000Ft az egész? Mi van, ha mással telefonálok? Nagyon drága? Gondolom a kecsegtető kedvezmény takar egy "apró betűs részt" is.
2010. nov. 21. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
A családbarát kedvezmény 2 személy közötti telefonálásról szól és ennek a díja 2×990 Ft. Ha mást hívsz akkor nyilván az aktuális díjcsomag szerint számlázódik. Én pl. a MédiaMánia S csomagban vagyok, nekem aszerint.
2010. nov. 21. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma felhívom az ügyfélszolgálatot...
2010. nov. 22. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!