Mi volt a legdurvább kép, vagy videó, amit egy talált mobilban, v fényképezőgépben volt?
Figyelt kérdés
mit csináltál vele?2010. nov. 21. 20:09
1/5 anonim válasza:
Rólam találhattak hmmm, pikáns képeket a telefonomban, amit a pénztárcámmal együtt elloptak nemrég. Remélem nem látom viszont őket neten, ha igen, akkor megtalálom az illetőt, és kitépem a belét. :D
2/5 anonim válasza:
Mi 2 évvel ezelőtt a barátnőmmel találtunk egy mobilt a földön. Barátnőm felveszi és a háttérkép egy f.asz volt:D
Szegénykém úgy megijedt hogy leejtette...majd jobbnak láttuk ha otthagyjuk.
3/5 anonim válasza:
Hát milyen barátnő az aki megijed egy f.sztól? :D
4/5 anonim válasza:
Én sajnos még nem találtam soha mobilt. Igaz, nem is hagytam el.
5/5 anonim válasza:
nekem az osztálytársNŐm (13 éves) a fényképezőgépét otthagyta a suliban, és belenéztema képekbe..... O.O ....OMG!!!!...sokkot kaptam!!! ott volt egy kép amin éppen az egyik évfolyamtársával smárol (csaj volt az is)...az osztályunkból már 5. óta mindenki azt gondolta róla, hogy egy qrva (kb annyira voltunk biztosak benne, mint abban h justin bieber b.zi)! de nagyon lesokkolt! ott volt egy képen amint smárol egy csajjal!!!
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!