Mi a véleményetek a Sony Ericsson X8 telefonról?
Néztem róla ilyen teszteket, és azt írták hogy a 3.2megapixeles kamerája nem éppen jó. Ti mit gondoltok róla? Egyébként vagy ezt, vagy a Nokia 5230 -at veszem meg. Szerintetek melyiket? A Sony többet tudd mint a Nokia, nem?
Ha valakinek Sony Ericsson X8-a van az leírná hogy mik a jó, illetve a rossz tulajdonságai?:)))
Szia! Nekem X8-a m van, a véleményem róla a következő;
ami rossz benne:
- csak 3,2 megapixeles a kamera
- nincs fotófény ill. vaku
- nincs autofocus
- a zenelejátszó részéből hiányolom az equalizert
Egyébként én szeretem, jó kis telefon. Lehet rá divX lejátszót is tenni, így filmeket is lehet rajta nézni különösebb konvertálás nélkül.
Meg szerintem jó a hangja is (előtte Samsung S5230-am volt, ahhoz képest jelentősen jobb a hangja!)
Ha érdekel még vmi, nyugodtan írj :)
Nagyon köszi hogy írtál, rendes vagy! :)
Azt olvastam még róla hogyha a nap rásüt akkor semmit sem lehet róla elolvasni, nem lehet látni rajta semmit. Ez igaz?
Egyébként könnyű kezelni, vagy egy kicsit bonyolult?
Amúgy szerintem egy 3,2 megapixeles kamera nem éppen olyan rossz. De azért gondolom elviselhető képeket csinál... Azt írtad hogy Samsung s5230-as telód volt. Annak is a kamerája 3,2 megapixeles, tudom milyen képeket csinál mert az egyik osztálytársamnak olyan van. Szóval szerinted a Sony ericsson, vagy a samsung csinál jobb képet, vagy ugyanolyanokat csinál?
A válaszodat előre is köszi!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!