Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki lehet biztonságosan függetl...

Ki lehet biztonságosan függetleníteni?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy SE X10 mini pro-t. Vodafone-os vagyok és szeretnék is itt maradni, mert minden közeli ismerősöm, akit nap, mint nap hívok és hívnak vodafone-os és a tarifám is nagyon olcsó(mindig 20 ft, sms ingyen). Ezzel szemben a t-mobile-os tarifák brutálisak. S: Viszont a vodafone-nál meg a telefonok drágábbak sokkal (X10 mini pro 70ezer, másik telo, amit akartam Nokia 5230 36ezer ft, T-mobile-nál az SE 61700 ft, a Nokia 30ezer).

Ha megveszek egy t-mobile-os telefont (nokia, vagy se), akkor ki lehet függetleníteni biztonságosan őket gsm-ben, vagy akárhol? Nem fog sérülni a telefon szoftvere, vagy nem fog hibásan működni?

2010. nov. 21. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék. Ez itt kártyafüggetlen. Amúgy ha mégis a T-nél vennéd a telót akkor vegyél egy TurboSimet. Ezt vaterán az expressz.hu-n vagy valamilyen fórum adok-veszek topikjában tudsz szerezni.

2010. nov. 21. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a linket, csak az a baj, hogy budapesti az üzlet én meg szegedi. Soha nem vásároltam interneten és soha nem is akarok. Nem bízom benne, látni akarom a telefont(meg minden egyebet) mielőtt kifizetem és postaköltséget sem szeretnék fizetni, ami tulajdonképpen a semmiért kidobott pénz. :S

A turbo simet nem tudom mi, de ha ez ennyire problémás, hogy nem bírja ki a telefon a saját sim kártyámat akkor inkább várok még fél évet vagy egy évet mire lemegy az ára, hogy megtudjam venni. :(

2010. nov. 21. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Turbo sim az egy olyan kis cucc amit oda kell betenni ahol a telefonba a sim-et és akkor arra még ráteszed a sim kártyát és olyan mintha független lenne.
2010. nov. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!