Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia n97 mini, Samsung...

Nokia n97 mini, Samsung galaxy s, vagy HTC Desire Z a legjobb választás, és miért?

Figyelt kérdés
Előre is köszi!!:)
2010. nov. 21. 02:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj, nekem is sokat segítene, de végül is magamtól is rájövök a dolgokra.:D Nekem egyáltalán nem ment fel magától, sőt, ha a wifi ki van kapcsolva nem is lép fel netre, jelzi hogy nem talál wifi kapcsolatot. Ezt nem én állítottam be, a kibontás óta automatikusan így van. Jaa VISZONT! A térképet egy másodpercre se indítsd el, amíg nincs átállítva valami, mert az aztán tényleg hatalmas összegeket le tud szedni. Bár én GPS-t, térképet nem igen használok. Ilyesmiket ingyenes alkalmazásokkal oldom meg egyelőre, de majd le kell szedni hozzá valamit asszem, és akkor a térkép meg gps is ingyenes lesz.:) Csak ezt még nem volt időm kisilabizálni.:)
2011. márc. 8. 14:26
 12/15 anonim válasza:
Köszike még1szer!:)
2011. márc. 10. 22:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Jaj, elozo kerdeseidet csak most vettem eszre!:D nos, fagyni nem nagyon szokott, max ha ossze-vissza nyomkodom belassul.:) kepernyo kormot nem erzekeli szerencsere, csak az ujjadat, ez jo mert igy nem baj ha neki nyomodik vminek, mert azt nem erzekeli, nem nyomkorassza at magat. Ha viszont direkt nyyomkodod gyorsan reagal, wifi konnyen, gyorsan csatlakozik. Nekem eddig annyi problema jott ki, hogy a zenelejatszo neha elinditja magat. Ugyh vissza viszem, h megnezzek miert csinalja ezt mostanaban, de ettol fuggetlenul jo rajta minden, multi touch kepernyo szerintem 5 csillagos.:) am nyugodtan irj ha van valami, nekem nem faradtsag visszairni.:)
2011. márc. 13. 19:00
 14/15 anonim válasza:

Köszönöm, hogy válaszoltál!:) Nem akartam szólni, hogy azokra nem válaszoltál, mondom nem zaklatlak már:D De köszönöm szépen, hogy írtál így utólag:) Egyre meggyőzőbb:) sajnos másnál is olvastam ilyet, hogy magától elindult a zenelejátszó, meg olyanokat még, hogy az ébresztő fél órával később ébresztett:S ha neked ez nem jött eddig ki, akkor már nem is fog mert érdekes módon valakinek az elejétől kezdve ilyen, valaki meg sose tapasztal ilyet.. :/ furcsa.. Még az aggaszt, hogy olvastam, hogy a Motoker becsődölt (ők intézték pl. a garanciát is) meg hogy a Motorola lesz.rja az európai piacot és nemigen adja ki a frissítéseket..:/ pedig már kezdtem örülni, hogy végre egy minden tekintetben tökéletes telefon..:(

Mindegy még gondolkozom mi legyen:) Neked meg nagyon hálás vagyok az eddigi válaszaidért!:) Ha valami kérdés eszembe jut még írok:) Köszi!!! :)

2011. márc. 14. 00:07
 15/15 anonim ***** válasza:

N97-et nehogy

volt nekem sajnos az egy rakás sz*r

2012. júl. 16. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!