Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Késve, de törlesztettem a...

Késve, de törlesztettem a telenor tartozásomat? (többi lent! )

Figyelt kérdés
szóval a legutolsó csekk, ami érkezett, azon 19ezer ft volt a tartozásom. ezt be is fizettem mindet 1 hete, és küldtek egy levelet, hogy szerződésbontás díja 50.000 ft!! most ez komoly? 1 hónap volt hátra, szívesen befizetem nekik azt is! ez egy mobil internet, amit egyáltalán nem használtam, ezért nem fizettem, mert vártam, hogy barátnőm megvegye tőlem, és a polcon porosodott :( nem tudtam, hogy ilyen nagy baj lehet belőle, csak pár hónappal maradtam el, és végül kiegyenlítettem! nem érdekel, hogy nem használhatom az utolsó hónapban, nincs rá mód, hogy ezt az 50ezer ft-ot elfelejtsék?! nem írtak nekem ilyet előtte. nyilván, ha tudom, nem hagyom!
2010. nov. 20. 18:31
 1/7 A kérdező kommentje:
ja, és a tartozásomat 2010.11.15-én egyenlítettem, a számla 11.12-én kelt, és MA ért ide.
2010. nov. 20. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:

akkor menyj be vele és kérdezz rá

az a legtisztább

2010. nov. 20. 18:55
 3/7 A kérdező kommentje:
na, most megírtam egy mailt, már csak a címet keresem, hogy hová küldjem. leírtam benne mindent normálisan, remélem megértőek lesznek.
2010. nov. 20. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Faxold el a csekkedet a szolgáltatónak. A levélben tuti van utalás arra, ha időközben rendezted a számládat,mit tegyél. Kell ott fax számnak is lennie.
2010. nov. 20. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
ja, azt ők nem tudják megnézni? mert jött egy értesítés az ebankomban, hogy megkapták. és ugye nem csekk van, mert átutaltam neten.
2010. nov. 20. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Amikor megírták a levelet, még tartoztál. Nincs az értesítésben utalás arra, mit tegyél, ha netán nem aktuális a hiány?
2010. nov. 20. 21:54
 7/7 A kérdező kommentje:
nem, mert nem is értesítés, hanem számla! néztem, és nincs hozzáfűzve semmi.
2010. nov. 20. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!