Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC HD2, HTC HD7 vagy HTC...

HTC HD2, HTC HD7 vagy HTC Desire HD?

Figyelt kérdés
melyik jobb és mivel??
2010. nov. 20. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:

hd 2 mert én is ilyet akarok csomó mindent olvastam róla leveri a 250,000ft os iphone 4g is akkor meg simán az a legjobb teló most és fele annyiért mint az iphone.

a felértékelést megköszönöm

2010. nov. 20. 12:28
 2/3 Cassiuss válasza:

Ha jobb rá látást szeretnél, hogy melyik lenne számodra az ideális választás akkor itt megtalálod az összehasonlítást:

[link]

Az eredmény nagyjából az, hogy a HD7 igaz újabb viszont ha szűk értelemben szeretnénk összehasonlítani ezt a két mobilt, akkor nem igazán lehetne dűlöre jutni, mivel más OP rendszerük van.

Paramétereik a RAM mérettől eltekintve (ebben az egyben picivel jobb a HD7-es) teljesen megegyeznek.

Abban viszont teljesen eltérnek, hogy az egyik Op rendszere teljesen új Windows Phone 7, tehát teljesen kiforratlan, míg a másikon sima Windows Mobile 6.5 fut, ami viszonylag bombabiztos rendszernek látszik, legalábbis amire én használom.

Másik nagy előny a HD2-vel kapcsolatban az, hogy ha akarsz bármikor feltehetsz rá Android-ot, ami szerintem az egyik legjobb okostelefon op rendszer. Természetesen itt a 2.2 froyo-t értem és nem a 2.1-et vagy kisöccseit.

Szóval végszónak azt kell mondjam, ha HD7 veszel akkor 60.000-70.000 forintot fogsz fizetni azért, hogy kiforratlan op rendszered legyen, illetve 448 helyett 512 RAM birtokosa légy.

Azt már mindenki saját maga döntse el, hogy neki megér-e ennyit ez a többletpénz.

Ja és nem kell azon aggódni, hogy ellopják. Mert a nagyobb mobilokat nehezebben lehet ellopni, mint a kisebb mondjuk 8800-as Nokiákat, aminek használtan hasonló az áruk, de cserébe nem tudnak semmit.

2010. dec. 6. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha Te is Androidot ajánlasz neki, miért nem a Desire HD-t akkor? Az is volt a kérdések közt, és gyárilag 2.2-es Android van rajta, és szerintem tökéletes. Én nem vennék Windows-os mobilt, a Market miatt, meg elég a PC-n a Windows, néha még ott is sok. Androidé a jövő...
2010. dec. 15. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!