Hogyha érintőképernyős telefont enyhén vizes, izzadt kézzel használok nem lesz baja?
Hát ha relisztív érintős a telefon akkor nem lehet nagy baja ha kicsit izzat a kezed , mert ott nem közvetlenül az ujjad érint , az ujjad csak 1 vékony lemezkét nyom meg ami alatt van még 1 lemezke és közte folyadék , és ahogy a 2 lemez közül az ujjadal "kinyomod" a folyadékot akkor ott érzékel ..
de a kapacitív telefonokkal nem tudom mi a helyzet, mert ott (ahogy hallottam, és olvastam) közvetlenül az ujjaddal érintesz , mert a képernyőt le testeled ( vagyis én így tudom)..
remélem segítettem :)
Nekem kapacitív kijelzős telefonom (Samsung i8910 HD) van, és semmi baja nem lesz, ha esetleg izzadt kézzel/esőben használod..
Bár nekem néha ˝megőrül˝ a kijelző, ha már annyira vizes lesz a kijelző az esőtől út közben használva.. :) De ha letörlöd a kijelzőt ismét helyreáll minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!