4 napja nem működik a facebook a mobilomon, pedig korábban gond nélkül ment! Miért nem működik?
Kikapcsoltam, kivettem-betettem az akksit, visszakapcsoltam, felhívtam a T mobile ügyfélszolgálatot, bementem a T Mobile szervizbe, azt mondták, a telefon megfelelően működik és jól van beállítva. Minden netes oldalt betölt, csak a 0.facebook.com oldalt nem! Van netstart előfizetésem is. Nem értem, hogy ha eddig működött, most miért nem tölti be. Ezt írja ki: "Something went wrong,we will Fix it soon,you may please try again"
Valami használható ötlet? Jó lenne ha valaki valami értelmeset is mondana azon kívül, hogy írjam be a google-ba meg menjek a T Mobile weboldalára, mert ezt már mind próbáltam! Használható, konkrét tanács kell!
Szia!
Én azt csinálnám, hogy visszamennék oda, ahol mondták, hogy tök jól működik, és közölném velük, hogy akkor menjen fel a facebookra. Egyből fognak segíteni, hidd el.
Nem vagyok függő, csak mielőtt feltettem a kérdés végigolvastam a hasonló kérdéseket és a válaszokat. És bevallom, egyetlen egy használható válasz nem volt, csak hogy hívjam fel a szolgáltatómat vagy írjam be a keresőbe a hibát. Na meg az, hogy a kérdezőt folyton hülyének nézik. Az egyéni vélemény nem érdekel, ha tud, válaszoljon a problémára, a cinikus megjegyzéseket pedig mellőzze. Csupán ennyi.
Egyébként a szervizben is nyomkodta a telefont 10 percig, de nem jött rá, mi a baj. Valószínű a facebooknál van a gond. De a haveromnak ugyanilyen telója van, neki mindig sikerül csatlakozni. Érdekes.
Esetleg nincs "tűzfal" a telefonban?!
Nem lehet, hogy az tiltja le ezt az oldalt a te telefonodon?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!