Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson cedar j108i...

Sony ericsson cedar j108i -hoz milyen kiterjesztesu temávalkomptatiblilis?

Figyelt kérdés

.thm , .smt ,.thm , .nth temakat is letoltottem,de mindegyiknel ismeretlen fajltkent kezelte.

inend is toltottem le:

[link]

de nem jo egyiksem....valki tud olyan oldalt ahonnent tudnek letolteni cedarhoz temat?

2010. nov. 17. 17:16
 1/3 anonim válasza:
Sajna 1 kalap szar a teló már bocsi!Am nekem spirom volt majd cedar és pórul jártam mert a cedar u.olyan mint a spiro csak rosszan.nincs hozzá téme.SajnálomÉn is keresgéltem napokon át de semmi!
2011. jún. 5. 14:37
 2/3 anonim válasza:
Az hogy nem értesz a nethez az még nem azt jelenti hogy a teló sz*r. :D van rá rengeteg,de gondolom már nem aktuális.ha mégis akkor a v4.9 SE témák között keresgélj. eseth.net ez jo oldal.ingyenes csak regelni kell.
2012. febr. 12. 12:29
 3/3 anonim válasza:
v4.9 thm igy pontos.az elözö voltam
2012. febr. 12. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!