Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia X6 kapcsolódás hiba?!?

Nokia X6 kapcsolódás hiba?!?

Figyelt kérdés
A telefonom folyton fellép web'n walkra magától és így sikeresen leszívta a kártyámról a pénzt. Kapcsolatkezelőben mindig bontottam a kapcsolatot, de mindhiába. Letöröltem a célok mappában a WAP szolgáltatásokat (t-mobile wap, t-mobile internet), de így viszont csak egy kis felugró ablak lép fel billentyűzár mellett is hogy válasszak kapcsolatot akár naponta többször és nem tudom hogy mi miatt kéri és lépett fel netre. Gyári alkalmazások vannak telepítve, + opera mobile bőngésző.
2010. nov. 16. 23:06
 1/2 SomethingCrazy válasza:
Én a helyedben áttérnék wifi-re...
2010. nov. 17. 01:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem használtam, csak wifi-t. De magától lép fel és szedi le a pénzem... Én csak azt veszem észre hogy megy az edge, mármint a kis ikonja jelenik meg...
2010. nov. 17. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!