Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes e IPhone 3GS-t venni...

Érdemes e IPhone 3GS-t venni a lent leírt célra?

Figyelt kérdés

Fontos az hogy a memória 8GB legyen minimum, hiszen adatokat, fájlokat kell cipelnek egyik win7-es gépről a másik win7-es gépre(suli), (.doc, rar, zip, és vds fájlokat). Fontos az is hogy a hívásokat gyorsan és megbízhatóan kezelje, lefagyás és laggolás nélkül, fontos hogy ne laggoljon be egy weblap vagy akár egy youtube megtekintése során, és ne merüljön le 5 óra zenehallgatás után. De itt a legfontosabb, hogy ne kelljen újraindítani min 1 hónapig, és a hívásokat azonnal és a lehető leggyorsabban kezelje.

Van e memória kártya bővítője az IPhone 3GS-nek és ah van mekkora a legnagyobb beilleszthető SD kártya?

2010. nov. 16. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
nem bővíthető 8 v 16 v 32 GB a helye rajta
2010. nov. 16. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
A memóriakártyán kívül minden elvárásodnak maximálisan megfelel.
2010. nov. 16. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Ehh... mégsem.

A memóriája titkosítva van, szóval nem tudsz rajta fájlokat hordozgatni.

Előző voltam.

2010. nov. 16. 19:42
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Vegyél egy htc hd2-őt. Én arra cseréltem a 3gs-t. Olcsóbb, jobb, bővíthető.
2010. nov. 16. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Vegyél PDA-t.
2010. nov. 16. 19:43
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de valahogy írtózom a windows mobiltól mivel nekem 6.1 em volt, és elég sokszor fagyott le. A másik dolog hogy nekem a részletfizetés az egyetlen lehetőség.
2010. nov. 16. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelel:) Bár a "laggolás" szót inkább számítógépes játékoknál említjük, mikor az internet nem képes kapcsolatot létrehozni a szerverrel.Ez a telefonra nem mondható:D Inkább szaggatás:)
2010. nov. 16. 20:00
 8/9 bp1985 ***** válasza:
hd2-őn 6.5 van. Ha teljesen hivatalos forrásból veszed, nincs vele gond. Napi sznten használom, nyomkodom elég sokat, és egyszer nem fagyott meg. De ott a desire is, ami már 2.2-es androiddal is kapható.
2010. nov. 16. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:

a fájlcipelés egyáltalán nem megoldott.

galaxy s/desire.

mindegyiknek jobb a kijelzője, és a kamerája is, mint a 3gs-nek.

2010. nov. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!