Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nincs Iphone4-em.3-2-1 sem....

Nincs Iphone4-em.3-2-1 sem. Nem is kell. Attól én még ember vagyok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Itt igen, Amerikában nem lennél az.
2010. nov. 16. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Rajtad már az sem segítene szerintem ...
2010. nov. 16. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ember vagy:D Én nekem okos telefonom sincs, HD TV-m sincs, nagy konzolom sincs, de még is ember vagyok:)
2010. nov. 16. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Az nem ember aki az miatt tart vkit nagyra akinek jó telefonja van...
2010. nov. 16. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem a telefon teszi az embert :].
2010. nov. 16. 12:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy ezen kattogsz az azt jelenti, hogy ratyi vagy.
2010. nov. 16. 15:49
 7/12 A kérdező kommentje:

Az utolsónak az irónia az biztos csak egy hely, ahol az irónok laknak.

Az tűnt fel, hogy egy csomó helyen az interneten mindenki magától értetődőnek veszi még azt is, hogy tudnom kéne, hogy melyik előfizetéssel mennyiért lehet venni, az emberek egymást tiporják érte.

Már azt hittem, velem van a baj! (persze nem! :) )

2010. nov. 16. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Hidd el, azért veszik természetesnek hogy tudod pl mennyiért adják előfizetéssel, mert ha egy telefonvásárlással kapcsolatos kérdést teszel fel, akkor feltételezhető hogy előtte legalább megnézted az árát. Mert mondjuk érdekel. Ha meg nem érdekel, csak itt vered magad, akkor az nem a mi hibánk.

Ha utánaolvasol csak itt az ilyen kérdéseknek, akkor rájössz hogy 10-ből kilenc kérdezőnek fogalma sincs az árakról, csak azt tudja hogy amerikában olcsó, és ha ott olcsó, akkor ő is ki tudná fizetni. Csak mondjuk meg hogy, és fog-e itt működni, stb ...

Szóval minden egyes kérdezőtől nem kérünk erkölcsi bizonyítványt, a kérdés alapján ítélünk.

Pl értelmes ember nem tesz fel ilyen kérdést, mert tisztában van önmagával:

Nincs Iphone4-em.3-2-1 sem. Nem is kell. Attól én még ember vagyok?

Érted már?

2010. nov. 17. 06:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem. Ezek szerint te is csak akkor ismered fel az iróniát, ha körbe van szmájlizva... :) XD :P
2010. nov. 17. 08:40
 10/12 anonim válasza:
ember vagy! 18 f
2010. nov. 22. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!